torsdag den 20. august 2009

Pizzasnegle


Ungerne elsker at få pizzasnegle med i madpakken. Her i huset får de hurtigt ben at gå på, så bag bare dobbelt portion.

Pizzasnegle ca. 30 stk

4 dl minimælk
50 g gær
4 tsk rapsolie
1 tsk salt
2 dl fuldkornshvedemel
ca. 10 dl hvedemel

Fyld:
1 dl tomatpuré
300 g kogte skinkestrimler
2 tsk oregano
200 g reven ost


Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt de resterende ingredienser, tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i 15 min. Del dejen i 2 og rul hvert stykke ud til en firkant ca 30 x 45 cm. Smør tomatpuré ud over dejen. Drys oregano på og fordel skinke og ost ovenpå. Rul dejen sammen til en pølse og skær pølsen i skiver. Læg skiverne på en bageplade, beklædt med bagepapir. Tryk sneglene flade med håndfladen. Lad sneglene efterhæve i 20 min. og bag dem midt i ovnen i 15 min. ved 200 grader.
Pizzasneglene kan fryses.

Ingen kommentarer: