mandag den 8. januar 2007

Kyllingefrikadeller500g hakket kylling, 1 løg, 1 æg, 2 spsk mel, 2 spsk rasp, 6 spsk hk persille, salt og peber.
Det hele røres sammen og farsen formes til frikadeller. Steges i ovnen ved 200 gr til de er gyldne. Ca 20-25 min på hver side.

7 kommentarer:

Fríða sagde ...

held og lykke fremover, godt gået i den förste uge! jeg har tabt 700 gram denne uge, og er godt tilfreds, det er normalt at det går langsommere efter som man nærmer sig sin optimale vægt.
kh.fra Island
Frida

Annette sagde ...

Vildt flot start....min rygrad er som regnormens...ihvertfald i denne weekend - men holdt mig fra at spise for meget - og tog kun små portioner - det er vel også en begyndelse...
Badevægten er aflev. hos min bror til rep. -men den bedste målepind må vel være at ens tøj bliver for stort, ikke?
kh
Annette

Laila H sagde ...

Rigtig godt gået. jeg har kun tabt sølle 500gr.men det stopper da himmelflugten mod den tons, min svoger regnede sig til ville blive min slutvægt engang

ltp sagde ...

hej jane
Synes det er rigtig fint, og hvor der er vilje er der også en vej fortsæt med oprejst pande.

Jane sagde ...

Hej Frida og Laila
Det er da osse rigtigt flot det I har tabt jer og jeg satser jo osse på ½ kg om ugen, det er jo det bedste med et langsomt vægttab, men osse så kedeligt man risikere jo at blive træt af det inden man er færdig med at tabe sig.
Pøj Pøj til jer osse

Hej Annette
Det er bare rigtig dejligt når man begynder at kunne mærke det på tøjet og så må man jo gerne købe nyt. Jubii.

Hej LTP
Tak for det og viljen er der denne gang.

Kh Jane

Betina sagde ...

Hejsa Jane

Det er bare så godt gået, men det med at være ærlig for "åben skærm" må absolut være det hårdeste af alt. Men er samtidig nok også det der forpligter mest. Jeg har dyb respekt for dit valg.
Men...nu vil jeg også være en "Looser", så her til morgen, har jeg kridtet skoene, og så kan vi jo mødes herinde igen om en uge.

Obs! tak for hilsenen på min blog.
Betina, Højvanggard

Jane sagde ...

Hej Betina
Velkommen til min blog. Det er dejligt der kommer nye læsere og kommentarer. Det bliver spændende at høre om dit vægttab osse.
Kh Jane